Nieuws

Een overzicht van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen.

marking-laser-speedmarker1-331x380-c7d

feb 2017

Aanschaf Trotec Speedmarker 700 Fiber laser

Slijptechniek Enter neemt een Trotec Speedmarker 700 Fiber laser in gebruik. Deze lasermachine wordt gebruikt om de her te slijpen frezen en boren te graveren. Hierdoor zijn wij in staat om u te garanderen dat u uw eigen gereedschappen retour krijgt.

Voor meer informatie over deze lasermachine zie ook de website van Trotec.

Rollomatic Nano

sep 2016

Aanschaf derde Rollomatic Nano slijpmachine

Slijptechniek Enter verwelkomt haar derde Rollomatic Nano slijpmachine! Deze machine is speciaal ontworpen om zeer nauwkeurig kleine gereedschappen te slijpen.

Voor meer informatie over de machine zie ook de website van Rollomatic.

slijptechniek-enter

jul 2016

Nieuwe High-End Keyence VHX microscoop

Slijptechniek Enter neemt als enige in Nederland een 2e High-End Keyence VHX microscoop in gebruik! Waarom? Onze klanten willen hoogwaardige gereedschappen om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen. Deze microscopen gebruiken wij om onze producten tot in het kleinste detail te optimaliseren en controleren.

Meer weten? Zie ook de website van Keyence: http://www.keyence.com/ss/products/microscope/vhx5000

Aanschaf-Keyence-microscoop

mrt 2015

Aanschaf Keyence microscoop

Kwaliteit staat bij ons heel hoog in het vaandel. Op dit moment zijn we ons programma aan het uitbreiden met microfrezen. Onmisbaar is dan een goede microscoop. Met onze nieuwe Keyence microscoop zijn we in staat om tot 2.500x te vergroten. Ook kunnen we hiermee 3D beelden maken en metingen verrichten.

Ingebruikname-nieuwe-robotherslijpen

feb 2015

Ingebruikname nieuwe robot t.b.v. herslijpen

In eigen beheer hebben we enige tijd geleden een robot ontwikkeld voor het herslijpen van volhardmetaal frezen. Dit om de kwaliteit en continuïteit van het herslijpen te waarborgen. Omdat dit zo goed werkt, zijn we overgegaan tot de aanschaf van een tweede robot!