Nieuws

Een overzicht van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen.

Catalogus

jan 2019

Nieuwe catalogus – Freesbook.nl

Een nieuwe catalogus! We houden onze klanten graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Dat is voor u van groot belang, want er verandert veel in onze branche. We gaan met de tijd mee als het gaat om verspanen en het produceren van hoogwaardige gereedschappen.

Kijk snel op www.freesbook.nl of maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Bartus2

sep 2018

Overlijden oprichter Bartus Slot

Op zaterdag 8 september is onze oud-directeur en oprichter van Slijptechniek Enter op 77-jarige leeftijd overleden. In 1974 is hij aan de Rondweg in Enter gestart.

marking-laser-speedmarker1-331x380-c7d

feb 2017

Aanschaf Trotec Speedmarker 700 Fiber laser

Slijptechniek Enter neemt een Trotec Speedmarker 700 Fiber laser in gebruik. Deze lasermachine wordt gebruikt om de her te slijpen frezen en boren te graveren. Hierdoor zijn wij in staat om u te garanderen dat u uw eigen gereedschappen retour krijgt.

Voor meer informatie over deze lasermachine zie ook de website van Trotec.

Rollomatic Nano

sep 2016

Aanschaf derde Rollomatic Nano slijpmachine

Slijptechniek Enter verwelkomt haar derde Rollomatic Nano slijpmachine! Deze machine is speciaal ontworpen om zeer nauwkeurig kleine gereedschappen te slijpen.

Voor meer informatie over de machine zie ook de website van Rollomatic.

slijptechniek-enter

jul 2016

Nieuwe High-End Keyence VHX microscoop

Slijptechniek Enter neemt als enige in Nederland een 2e High-End Keyence VHX microscoop in gebruik! Waarom? Onze klanten willen hoogwaardige gereedschappen om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen. Deze microscopen gebruiken wij om onze producten tot in het kleinste detail te optimaliseren en controleren.

Meer weten? Zie ook de website van Keyence: http://www.keyence.com/ss/products/microscope/vhx5000