Specials

Slijptechniek Enter. Specialisten in specials.

Altijd een passende oplossing

In veel gevallen is het beter en efficiënter om een bewerking met een speciaal gereedschap uit te voeren. U bent dan bijvoorbeeld in staat om in één bewerking de juiste geometrie aan uw product te frezen. Dit kan veel tijdswinst opleveren. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee in het zoeken naar de juiste oplossingen voor uw technische problemen.

Standaard Servicespecials

De werkwijze bij het bestellen van speciale gereedschappen is eenvoudig. Wij hebben van u de volgende gegevens nodig:
– Tekening van product of gereedschap in PDF- en/of DXF-formaat;
– Te bewerken materiaal;
– Gewenste leverdatum;
– Gewenst aantal;
– Gecoat of ongecoat.
Vervolgens sturen wij u per e-mail een passende offerte met prijs en levertijd, samen met de tekening van het gereedschap in PDF- en DXF-formaat.
Na goedkeur en bestelling gaan wij voor u aan de slag. Uw gereedschap wordt uiterlijk op de afgesproken leverdatum bij u afgeleverd.

Express Service

In sommige gevallen wilt u zo snel mogelijk over uw speciale gereedschappen beschikken. Bijvoorbeeld als uw productieproces dreigt stil te vallen, of bij reparaties. U kunt dan gebruik maken van onze Express Service. Tegen een geringe meerprijs gaan wij direct voor u aan de slag. Hierdoor garanderen wij u een zeer korte levertijd.

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of neem contact op met één van onze medewerkers.